Home / Alles / Betaalbare oplossingen

Betaalbare oplossingen

‘De bereidheid is alles’  staat er op de button die ik kreeg van een blije klant. Het geeft precies weer hoe ik mensen wil helpen met hun websiteproblemen.

Veel van mijn klanten hebben weinig geld. De website moet nieuwe klanten opleveren en is dus heel belangrijk. Toch kan er niet te veel geld worden besteed aan onderhoud en toevoegingen aan zo’n site.

Ik ben van harte bereid om steeds te zoeken naar goede en vooral betaalbare oplossingen voor zulke websites.

Een voorbeeld: een klant moest steeds haar websitebeheerder inschakelen als ze een datum wilde veranderen op haar cursusagenda. Dat kostte haar elke keer 80 euro. Ik leverde haar een programmaatje (een appje, zoals dat steeds vaker wordt genoemd) waarmee ze na een half uurtje instructie zelf, via de achterdeur, haar site in kon om alles te veranderen wat ze wilde. Simpel, goedkoop en goed te doen voor iemand die niet alles van computers wil weten.

Nog een voorbeeldje: een klant belde me regelmatig met vragen over z’n mailprogramma. Ik liet hem zien hoe hij zijn nieuwsbrief gemakkelijk vanuit z’n eigen WordPress site kon verzenden. Vanaf dat moment doet hij het zelf. Goedkoper voor hem, meer werkplezier voor mij. Zo blijft er tijd over. Bijvoorbeeld om een gratis site te bouwen voor een goed doel. Dat kan ik dan ondersteunen met mijn werk in plaats van m’n geld. Die bereidheid heb ik. Dat is alles. Staat op m’n button.

Top