Home / Workshop site bouwen met WordPress – de basis

Workshop site bouwen met WordPress – de basis

Workshop WordPress

Tijdens deze workshop gaan we met maximaal 6 mensen rond de tafel en leren hoe we met WordPress een website kunnen maken.

Je leert werken met berichten, pagina’s, menu’s en widgets. Ook gaan we een paar noodzakelijke plug-ins(uitbreidingen) installeren en configureren en er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aan het eind van de middag kun je een werkende website hebben. Om dat te bereiken registreer je via mij een domeinnaam en brengt de hosting van je site bij mij onder. Informeer voortijdig naar de prijzen, want die kunnen uiteenlopen.
Ik verzorg de installatie van WordPress in de door jouw gewenste taal.
Tijdens de workshop kun je dan al lerende aan je site werken. Neem daarvoor teksten en afbeeldingen mee.

Om je doel te bereiken is het noodzakelijk je laptop mee te nemen. Heb je die niet dan is er eventueel een leen laptop.

Kom je met z’n tweeën naar de workshop om aan 1 site te werken dan kun je een korting krijgen van 25% per deelnemer.

Kosten van de workshop zijn 135 euro excl. btw.

Je kunt je hier aanmelden.

Domein en hosting

Heb je nog geen domeinnaam en/of hosting daarvoor? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op om die mogelijkheden met me te bespreken. Het is namelijk mogelijk je domeinnaam en hosting bij mij onder te brengen. Op die manier kun je voor de workshop begint alles rond hebben en tijdens de workshop aan je eigen wordpress website werken.

Eenpersoons workshop

Deze workshop wordt ook regelmatig gegeven voor 1 persoon. Ik kom daarvoor naar je toe of je komt bij mij aan tafel om in 1 dag of meerdere kleine sessies  je site te bouwen. Informeer naar de kosten en mogelijkheden hiervan.

[form form-1]

Top